ТНТУ підтвердив сертифікати міжнародного стандарту ISO

24 - 25 червня 2021 року представником німецького сертифікаційного органу «DQS-Group», що входить у трійку лідерів серед сертифікаційних органів у світі, — ТОВ «ДКС СЕРТИФІК УКРАЇНА» (LLC «DQS CERTIFIC UKRAINE») проведено зовнішній незалежний сертифікаційний аудит, за результатами якого вкотре дано позитивну оцінку системи управління якістю в університеті та відзначено її повну відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015, що свідчить про міжнародне визнання якості освітньої діяльності.

Сертифікати, які отримав університет, зареєстровані міжнародною сертифікаційною мережею IQNet (зі штаб квартирою у м. Берн, Швейцарія, що об'єднує 37 провідних органів з сертифікації в 34 країнах світу) та визнаються у країнах, органи сертифікації яких представлені в IQNet. Це є підтвердженням міжнародного визнання Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя в сфері надання послуг у галузі вищої освіти, наукової, науково-технічної діяльності.

Зазначимо, що за минулий період з метою забезпечення дотримання вимог Стратегії розвитку вищої освіти України та європейських принципів і підходів у наданні освітніх послуг Тернопільським національним технічним університетом імені Івана Пулюя запроваджено досвід найкращих зразків і моделей вищої освіти, створених на базі міжнародних стандартів.