Відділ міжнародного співробітництва продовжує презентаційну сесію для студентів ТНТУ

17 вересня 2021 року у читальному залі науково-технічної бібліотеки університету відбулась презентація програм Еразмус+ та подвійних дипломів (Double Degree Programme).

Що являє собою програма Еразмус+, які переваги та можливості вона надає студентам, а також, що потрібно зробити, щоб стати її учасником детально розповіли начальник відділу міжнародного співробітництва Дудар Олена Вікторівна та перекладач 1 категорії відділу Кудревич Ірина Богданівна.

Студенти-учасники програми кредитної мобільності Еразмус+ поділились цікавим досвідом навчання в університетах партнерах. Зокрема, до презентації долучився із відеозвітом та поділився особистим досвідом студент 3-го курсу факультету прикладних інформаційних технологій та електроінженерії Олесь Джигринюк.

Нагадаємо, що ЗВО-партнерами нашого університету по програмі Еразмус+ напрям КА1 цьогоріч є Університет Валенсії (Іспанія), Університет прикладних наук у м. Шмалькальден (Німеччина), Університет прикладних наук в Нисі (Польща), Каунаський технологічний університет (Литва), Технічний університет Габрово (Болгарія) та ін.

Друга частина презентації містила вичерпну інформацію про програму подвійних дипломів, яку надала перекладач відділу міжнародного співробітництва Хомко Наталя Ярославівна. Зазначимо, що навчання за програмою подвійного диплому передбачає, що студент одночасно навчається у двох університетах за інтегрованими навчальними програмами та після успішного захисту дипломної роботи отримує два дипломи — українського та європейського зразка.

За детальною інформацією просимо звертатись у Відділ міжнародного співробітництва: м. Тернопіль, вул. Руська, 56, корпус № 2, к.30, тел.: (0352) 51-97-29