Студенти отримали сертифікати про проходження практики
в Італії

25 листопада 2021 року в університеті відбулась чергова зустріч із представниками Асоціації U.C.M. – Italy «Середземноморський союз шеф-кухарів – Italy» на чолі з президентом Асоціації Паоло Брешиа.

Представники Асоціації підбили підсумки цьогорічної практики та розповіли про вимоги підготовки і проходження стажування наступного року. Вони відзначили вміння та старанність наших студентів-учасників та вручили сертифікати про проходження літньої практики у 2021 році Олександру Гадуху, студенту третього курсу факультету економіки та менеджменту, Роману Джиджорі, студенту третього курсу факультету прикладних інформаційних технологій та електроінженерії, Петру Мельничуку, студенту другого курсу факультету інженерії машин, споруд та технологій, Василю Паньку, студенту третього курсу, факультету економіки та менеджменту, Миколі Полевому, студенту п'ятого курсу факультету інженерії машин, споруд та технологій та Ірині Скемській, студентці п'ятого курсу факультету економіки та менеджменту.

Учасники міжнародного стажування поділились враженнями від проходження практики та підкреслили, що це корисний досвід, який вони зможуть використати у майбутній професійній діяльності.

Далі спілкування зі студентами продовжилося в режимі онлайн-презентації. Майбутні учасники проєкту мали змогу поспілкуватися з італійськими партнерами та обговорити актуальні питання, що стосуються практики та організаційних заходів.