Університет збагатився на нового доктора філософії (PhD) — вітаємо Ірину Дідич!

Важлива подія відбулася в Тернопільському національному технічному університеті ім. І. Пулюя. Захищено дисертацію на здобуття PhD ступеня за програмою подвійних дипломів в рамках наукової співпраці з Університетом Клермон-Овернь (University Clermont Auvergne, CNRS, SIGMA Clermont, Institut Pascal, France).

8 грудня 2021 року на засіданні спецради університету Клермон-Овернь (University Clermont Auvergne, CNRS, SIGMA Clermont, Institut Pascal, France) і Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя асистент кафедри комп'ютерно-інтегрованих технологій, провідний фахівець Центру міжнародної освіти Ірина ДІДИЧ захистила PhD дисертацію на тему: «Estimation of structural integrity and lifetime of important structural elements». Захист дисертаційної роботи відбувся з використанням сучасних інформаційних технологій, де було реалізовано відеоконференцію для забезпечення зв'язку між комісіями з різних університетів.

До складу спецради увійшли:

  • Werner WAGNER (Prof., Karlsruher Institut für Technologie (KIT), Institut für Baustatik, Germany)
  • Ion Octavian POP (Dr., University of Limoges, France)
  • Volodymyr LOBODA (Profe., Oles Honchar Dnipro National University, Ukraine)
  • Olga ZVIRKO (Prof., Karpenko Physico-Mechanical Institute of the NAS of Ukraine, Ukraine)

Роботу виконано за спільного керівництва д.т.н., проф. О. П. Яснія (Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя) та д. фіз.-мат. наук, проф. Ю. М. Лапусти (University Clermont Auvergne, CNRS, SIGMA Clermont, Institut Pascal, France) у рамках співробітництва між університетами та договору про спільну підготовку науковців за програмою подвійних дипломів (cotutelle).

Вітаємо нового PhD і наукову школу ТНТУ!