V Міжнародний студентський форум «Креативна економіка
очима молоді»: новий формат та нові ідеї,
як пришвидшити перемогу України

3 червня 2022 року кафедра економіки та фінансів Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (м. Тернопіль) за участі Ради студентського самоврядування Донбаської державної машинобудівної академії (м. Краматорськ) провела V Міжнародний студентський форум «Креативна економіка очима молоді».

Цьогоріч захід пройшов під гаслом «Студентський фронт – твоє навчання», ставлячи за мету допомогти українській молоді у цей непростий час упоратися з викликами, з якими студенти та школярі стикнулися в умовах війни.

Розмова із запрошеними гостями йшла про те, що кожному з нас необхідно робити, як діяти, щоб пришвидшити перемогу України, а набутий в університеті потенціал реалізувати для побудови нової держави.

Близько 90 учасників жваво обговорювали, які особливості здійснення навчання на університетських освітніх програмах, а також, що чекає на систему вищої освіти у найближчій перспективі.

Цікавими були виступи спікерів, дискусія з-поміж учасників та конкурси, які підготували викладачі кафедри економіки та фінансів. Всі присутні отримали сертифікати учасників заходу.

Організаційний комітет вдячний студентству та професорсько-викладацькому колективу за активну участь у науковій зустрічі.