Міжнародний конкурс на здобуття Європейської наукової премії імені Станіслава Лема

Шановні дослідники!

Щиро запрошуємо молодих учених взяти участь у другому міжнародному конкурсі на здобуття Європейської наукової премії імені Станіслава Лема, організованому Вроцлавським університетом науки і техніки у Вроцлаві, Польща. Премія Лема приcуджується молодим дослідникам (до 40 років), які навчаються або працюють в Європі чи асоційованих країнах — незалежно від національності чи походження..

Премія Лема присуджується за останні наукові досягнення або відкриття, зроблені протягом останніх 3 років у широкому розумінні галузі науки та техніки, з сильними елементами технології, міждисциплінарності, креативності та бачення.

Конкурсну заявку разом із необхідними документами необхідно подати в електронному вигляді до 30 вересня 2022 р. Переможця буде оголошено 15 листопада 2022 р. під час щорічних урочистостей Вроцлавського університету науки і техніки.

Переможець отримає грошовий приз у розмірі 100 000 злотих (або еквівалент у євро), а також буде запрошений до Вроцлава на церемонію нагородження та для виступу з лекцією.

Детальну інформацію про конкурс та заявку можна знайти на сайті lemprize.pwr.edu.pl.

Будь ласка, надсилайте будь-які запитання на lemprize@pwr.edu.pl.