На міжнародній конференції у ТНТУ обговорили стан і перспективи харчової науки та промисловості

22 вересня 2022 року в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя відбулась VІ Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості».

Робота конференції, проведеної кафедрою харчової біотехнології і хімії за всебічної підтримки адміністрації університету, здійснювалася за такими напрямками:

  • Інноваційні технології виробництва харчових продуктів;
  • Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти;
  • Безпечність і контроль якості харчових продуктів;
  • Технологія оздоровчого та ресторанного харчування;
  • Процеси та апарати харчових виробництв.

Така міжнародна конференція дозволила науковцям та підприємцям обмінятися глибоким досвідом та цікавими ідеями один з одним, бути в курсі новітніх розробок та стану сучасної науки, отримати конструктивну критику, яка дозволяє поліпшити якість роботи, покращити свої навички та розкрити свій потенціал.

З вітальним словом виступили проректор з наукової роботи ТНТУ імені І.Пулюя, д.т.н., професор, Марущак П.О., завідувач кафедри харчової біотехнології і хімії, д.б.н., професор, Покотило О.С., начальник управління Держспоживслужби у Тернопільській області, к.м.н. Рогальський І.О., Президент Польської Академії Здоров’я Марек Вавренчик та заступник Директора фермерського господарства «Гадз» Грицак Олег Іванович.

Робота конференції пройшла на високому науковому рівні. Широкою була географія учасників, які представляли заклади вищої освіти різних регіонів України та зарубіжжя. Доповіді науковців були цікавими та актуальними, учасники обмінювалися думками, досвідом, задавали питання та дискутували.

Дякуємо кожному учаснику за інтерес до конференції та активну участь у наукових дискусіях під час конференції!