Студенти вчились виготовляти різдвяні пряники, щоб допомогти армії

Як завжди, натхненно, цікаво, насичено кафедра управління інноваційною діяльністю та сферою послуг провела майстер-клас з випічки для студентів університету, що доєднались до події, щоб виготовити смаколики і виручені кошти з їх продажу передати на підтримку ЗСУ.

Учасники майстер-класу мали можливість попрацювати з медовим пряничним тістом, оздоблювальними напівфабрикатами та елементами декору.

Досвідчений майстер-кондитер Галина Ордеха, під керівництвом якої відбувся майстер-клас, розповіла низку професійних секретів, завдяки яким кожен із присутніх не лише приготував свій авторський, неповторний і смачний виріб, але й набув нових вмінь.

Атмосфера, що панувала на майстер-класі, надихнула усіх його учасників на нові звершення, а заразом нагадала про наближення різдвяно-новорічних свят і важливості разом робити все заради Перемоги.