Матеріали ITTAP-2022 проіндексовано у міжнародній науково-метричній базі SCOPUS

22 - 24 листопада 2022 року в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя відбулася друга міжнародна наукова конференція «Інформаційні технології: Теоретичні та прикладні проблеми» (Information Technologies: Theoretical and Applied Problems, ITTAP-2022).

12 січня 2023 року матеріали конференції (ITTAP-2022) були проіндексовані у міжнародній науково-метричній базі SCOPUS, а ще раніше — у відкритій базі dblp.org/, де розміщуються матеріали наукових праць з галузі інформатики. Співголовуючі конференції ITTAP-2022 д.т.н., професор Литвиненко Ярослав Володимирович та д.т.н., професор Лупенко Сергій Анатолійович вітають учасників з цим значним досягненням.

Конференція відбулась за підтримки факультету комп'ютерно-інформаційних систем та програмної інженерії (https://fis.tntu.edu.ua/). Матеріали конференції сфокусовані на теоретичних та практичних (технічних) проблемах сучасних досліджень та результатах робіт науковців та практиків, пов'язаних з розробкою інтелектуалізованих інформаційних технологій, моделюванням сигналів та систем, а також із застосуванням інформаційних технологій в медицині.

В конференції взяли участь вчені з Естонії, Індії, Індонезії, Польщі, Румунії, Словаччини, Великої Британії та України. Наукова зустріч надала можливість обмінятися новими ідеями, налагодити ділові та дослідницькі відносини між партнерами для майбутньої співпраці.

Організатори конференції будуть надалі докладати зусиль, щоб конференція такого рівня щороку відбувалася в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя, що дозволить безкоштовно долучатись до важливих наукових заходів як працівникам університету, так і колегам із інших вітчизняних та зарубіжних університетів, публікуючи матеріали своїх наукових досягнень.