Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» знайомились з культурною та гастрономічною спадщиною нашого краю у музейній ресторації «Старий млин»

Однією з ключових переваг навчання в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» можна вважати налагоджені стосунки та співпрацю кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг з представниками бізнесу індустрії гостинності. У цьому контексті викладачі кафедри мають змогу регулярно організовувати навчальні екскурсії до відомих ресторанів та готелів Тернопільщини та інших регіонів України задля набуття студентами практичних навиків.

Студенти другого курсу факультету економіки та менеджменту зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» (група БР-21), під керівництвом доцентів кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг Островської Г. Й. і Владимир О. М., відвідали музейну ресторацію «Старий млин». Захід відбувся за сприяння завідувача кафедри, доктора економічних наук Шерстюка Р. П. Навчально-пізнавальну екскурсію провела хостес ресторану «Старий млин» Уляна Їжак.

Музейна ресторація «Старий млин» — автентичне місце, що є візиткою Тернополя. Заклад ідеально підходить для тісного знайомства з культурною та гастрономічною спадщиною нашого краю. Під час екскурсії студенти довідалися про історією створення закладу та ознайомилися з його концепцією. Програма включала: організацію івентів та особливостей їх проведення, а також навчальний тренінг щодо сервірування столів для різних видів заходів.

Колектив кафедри та студенти висловлюють щиру вдячність керівництву та працівникам музейної ресторації «Старий млин» за здобутий професійний досвід, мотивуючу комунікацію та гостинність!