Випускники факультету економіки та менеджменту та Центру перепідготовки та післядипломної освіти отримали дипломи

9 лютого 2023 року у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя відбулася урочиста Академія з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам університету.

Дипломованими магістрами стали більше 60 випускників факультету економіки та менеджменту та Центру перепідготовки та післядипломної освіти. З них 12 отримали дипломи з відзнакою.

«Вітаємо випускників факультету економіки та менеджменту! Отримані дипломи — це Ваша чергова перемога, досягнення на життєвому шляху. Від щирого серця від адміністрації та усієї університетської спільноти бажаю Вам успіхів у подальшому фаховому житті, нових звершень та визнання, здоров’я та миру, перемоги нашої країни та особистих перемог, наснаги та невичерпної енергії на шляху розбудови України! Двері університету завжди відкриті для Вас», — з вітальним словом звернулася до випускників декан факультету Ціх Галина Володимирівна.

Завідувачі та представники кафедр наголосили на високих професійних якостях студентів та рівні їх знань, які дозволять кожному подолати всі сходинки до реалізації своїх задумів. «Ми раді були навчати Вас та поділитися своїми знаннями і досвідом. Тепер Ви здатні самовдосконалюватися з кожним днем і почати творити щось своє на професійній ниві. Ви унікальні, тому нехай Ваш університетський фах продовжує формувати нові ідеї та великі спроможності», — зазначила завідувач кафедри менеджменту та адміністрування Сороківська Олена Анатоліївна.

Зі словами подяки на адресу своїх наставників виступила випускник-магістр Галина Цар, яка відзначила цінність усіх знань і практики впродовж їхнього навчання.

Урочистості були завершені підкиданням конфедераток та спільними фото на пам'ять.