Кафедра харчової біотехнології і хімії продовжує активно розвивати співпрацю зі стейкхолдерами

Студенти та викладачі кафедри харчової біотехнології і хімії завжди відкриті до комунікації та обміну досвідом зі стейкхолдерами. Нещодавно до такої зустрічі доєдналися здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти кафедри харчової біотехнології і хімії разом з професором кафедри Миколою Кухтином та працівниками мікробіологічної лабораторії ПрАТ Тернопільський молокозавод "Молокія".

Під час зустрічі професор Микола Кухтин провів практичний тренінг з ідентифікації та підрахунку соматичних клітин у молочній сировині згідно вимог ДСТУ та оцінив високу практичну майстерність працівників мікробіологічної лабораторії й навички, здобуті студентами університету під час проходження фахової практики за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Забезпечувати поетапну практичну підготовку майбутніх фахівців харчової сфери дозволяє плідна співпраця кафедри з ПрАТ Тернопільський молокозавод "Молокія". Варто відмітити, що засновник та бенефіціар компанії Ковальчук Віталій Володимирович є Головою ради роботодавців ТНТУ за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» і завжди вносить актуальні практичні пропозиції щодо покращення освітнього процесу за даною спеціальністю, зокрема щодо впровадження елементів дуальної освіти в навчальний процес університету.