VІ Міжнародна науково-технічна конференція
«Стан і перспективи харчової науки та промисловості»

Організатори:

  • Міністерство освіти і науки України
  • Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя (Україна)
  • Інститут медицини праці ім. Ю.І. Кундієва (м. Київ, Україна)
  • Вармінсько-Мазурський університет (Польща)
  • Словацький сільськогосподарський університет (Словаччина)
  • Національний університет водного господарства та природокористування (м. Рівне,Україна)
  • Національний університет «Львівська політехніка» (м. Львів, Україна)
  • Поліський національний університет (м. Житомир,Україна)
  • Польська академія здоров’я (Польща)

Дата проведення: 22 – 23 вересня 2022 року.

Напрямки роботи конференції:

  • Інноваційні технології виробництва харчових продуктів;
  • Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти;
  • Безпечність і контроль якості харчових продуктів;
  • Технологія оздоровчого та ресторанного харчування;
  • Процеси та апарати харчових виробництв.

Робочі мови конференції: українська, англійська, польська.

Для участі в роботі конференції необхідно до 12 вересня 2022 року надіслати на адресу оргкомітету тези доповіді, сплатити організаційний внесок та заповнити реєстраційну форму.

Інформаційні повідомлення:

Адреса оргкомітету
вул. Руська, 56, м.Тернопіль 46001
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Кафедра харчової біотехнології і хімії
Науковий секретар:
Кравченюк Христина Юріївна — к.т.н., асистент кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Тел. +380 97 861 54 77
27 червня 2022 року