І Міжнародний студентський науковий форум «Креативна економіка очима молоді»

30 - 31 березня 2018 року кафедра економіки та фінансів зібрала молодь міста Тернополя, Тернопільської області та інших міст України на І Міжнародний студентський науковий форум «Креативна економіка очима молоді», мета якого допомогти українській молоді стати творцями кращої економічної та соціальної реальності, об’єднати творчий потенціал та енергію молодих людей навколо ідей поступального розвитку нашої країни.

До розмови були запрошені зарубіжні колеги з університетів Польщі, представники влади, бізнесу, громадськості нашого міста.

Близько 100 учасників жваво обговорювали найсучасніші тенденції розвитку економічного простору як України, так і світу. Більшість з присутніх мала можливість висловити свої думки при написанні наукової роботи та отримати збірник з першою у житті публікацією.

Цікаві доповіді, тренінги, ділові ігри, підготовлені викладачами кафедри економіки та фінансів, створили жвавий інтерес під час заходу, а екскурсія Тернополем та його підземеллями відкрила ще одну можливість до пізнання історії та сьогодення нашого чудового міста.