ТНТУ розвиває співпрацю з агрохолдингом «Контінентал Фармерз Груп»

Розвиток агровиробництва в Україні щораз виходить на більш технологічний та якісніший рівень. Компанії, що виробляють сільськогосподарську продукцію оновлюють свої парки сучасними машинами та застосовують інновації при реалізації технологій виробництва продукції. Зрозумілим є те, що всі ці процеси повинні обслуговувати фахівці відповідного спрямування.

Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, реагуючи на потребу у таких спеціалістах, готує висококваліфікованих агроінженерів, інженерів-технологів з переробки окремих видів сільськогосподарської продукції, машинобудівників, фахівців IT сфери та багато інших.

Ці обставини і стали приводом ділової зустрічі представника компанії Контінентал Фармерз Груп молодшого фахівця з підбору персоналу Аліни Калінчук з ректором університету Миколою Митником, першим проректором Олегом Ляшуком та завідувачем кафедрою технічної механіки та сільськогосподарських машин Андрієм Бабієм.

Контінентал Фармерз Груп — сільськогосподарська компанія, яка працює у Західноукраїнському регіоні, її команда налічує понад 2,5 тис. професіоналів галузі, а у своїй діяльності агрохолдинг застосовує передові практики агровиробництва, новітні технології та сучасну техніку.

В ході зустрічі обговорені питання взаємовигідної співпраці між Компанією та Університетом, напрацьовані шляхи комунікації та складені плани щодо обміну досвідом та технологіями, практичної підготовки здобувачів освіти. Підсумком стало підписання Меморандуму про співпрацю, що дозволить підсилити якість провадження освітнього процесу в ТНТУ, а виробництво отримає максимально підготовлених фахівців, що готові розвивати бізнес Компанії.

У тісній співпраці досягається успішний розвиток нашої держави!