Оголошено подання кандидатур претендентів та їх робіт на здобуття іменних стипендій Верховної Ради України для молодих учених — докторів наук у 2025 році

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України 1/4061-24 від 07.03.2024 оголошено подання кандидатур претендентів та їх робіт на здобуття іменних стипендій Верховної Ради України для молодих учених — докторів наук (далі — Стипендія) у 2025 році до директорату розвитку науки Міністерства освіти і науки України до 30 квітня 2024 року включно.

Документи та роботи претендентів на здобуття Стипендії, що подаються закладами вищої освіти, науковими установами, підприємствами України оформлюються відповідно до вимог Положення про іменні стипендії Верховної Ради України для молодих учених — докторів наук (далі — Положення) та Інструкції, що знаходяться за посиланням: surl.li/rfwiu

Документи та роботи подаються на адресу: Директорат розвитку науки, Міністерство освіти і науки України, бульвар Тараса Шевченка, 16, м. Київ, 01601.

До 25.04.2024 р. можна подати голові РМУС Золотому Р.З. (ауд. 406) документи претендентів відповідно до Положення про іменні стипендії Верховної Ради України для молодих учених — докторів наук.

Більш детальна інформація у додатку: