Урочисте вручення дипломів

7 червня 2012 року на факультеті по роботі з іноземними студентами відбулось урочисте вручення дипломів.

Дипломи бакалавра отримали 28 студентів з Камеруну, Гани, Зімбабве, Ефіопії, Нігерії, Таджикистану та Росії. Студенти-іноземці здобули освіту за напрямом підготовки «Комп’ютерні науки», «Менеджмент» та «Інженерна механіка». Дипломи з відзнакою отримали: Алерубо Труст, Еджойоках Фергусон Еріабоме, Інйамах Ннанна Ікечукву і Хоршакова Каміла.

Урочисте дійство розпочалось виконанням Державного Гімну України. Зі словами вітань до випускників звернулись ректор ТНТУ імені Івана Пулюя Петро Володимирович Ясній та проректор з науково-педагогічної роботи Степан Федорович Дячук. Після вручення дипломів державного зразка декан ФРІ Богдан Павлович Ковалюк нагородив грамотами кращих випускників у таких номінація:

  • за успіхи у навчанні: Інйамах Ннанна, Алерубо Труст, Еджойоках Фергусон, Хоршакова Каміла, Сіах-Армах Едмунд;
  • за активну участь у громадському житті університету: Адджонйо Ноах;
  • за участь у науково-дослідній роботі: Хоршакова Каміла, Алерубо Труст.

Усі студенти також отримали пам’ятні медалі та звернення-згадки випускникам.

Зі словами вдячності випускники звернулись до керівників університету, його структурних підрозділів, з особливої теплотою згадали працівників деканату та викладачів, які навчали їх. Багатьом з них були вручені особливі відзнаки.

Дійство супроводжувалось переглядом презентацій з побажаннями-висловами видатних людей та фотографіями випускників упродовж всіх років навчання в університеті. Свою пісню усім присутнім подарував Алерубо Труст, а завершальним акордом церемонії вручення дипломів стало виконання пісні Майкла Джексона та Лаєна Річі «We Are the World».