Вибори до студентської ради університету

1 листопада 2012 року в рамках VІ конференції студентського самоврядування відбулись вибори в органи студентського самоврядування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

Разом зі студентами на конференції були присуті начальник відділу виховної роботи та зв’язків з громадськістю — Децик О.Я., перший проректор, проректор з навчальної роботи - Митник М.М. та голова студентського профкому — Кравець О.І.

Програма конференції включала наступне:

  • звіт діяльності за 2011-2012 н.р. діючої голови студентського самоврядування ТНТУ ім.І.Пулюя Цьонь Марії;
  • доповідь кандидатів на посаду голови студентського самоврядування (Грушицького Олега, Фугеля Андрія)
  • доповідь кандидатів на посаду заступника голови студентського самоврядування (Бардиш Юлії, Сагаля Володимира);
  • голосування;
  • підведення підсумків.

Під час конференції присутні мали можливість ознайомитись з програмами кандидатів, почути їхню думку, щодо покращення умов навчання та проживання студентів, культурного і духовного розвитку студентства, а також обговорити з претиндентами на посаду голови всі питання щодо наступних проектів та плану роботи на 2012-2013 н.р.

В ході таємного голосування головою студентської ради став студент групи МК-31 Грушицький Олег за якого з 65 присутніх проголосував 41 студент. Першим заступником голови обрано Сагаля Володимира (ХО-42), який в ході відкритого голосування набрав 34 голоси.

Вітаємо новообраних представників органів студентського самоврядування!