Випуск Школи громадської активності

У четвер, 21 лютого, в сесійній залі міської ради відбулось офіційне закриття проекту “Школа громадської активності 2013 року”.

У школі навчалось 30 студентів з усіх вишів міста. Обирали слухачів школи шляхом анкетування та співбесіди. Третій сезон Школи громадської активності, що тривав з жовтня 2012 року, виявився не лише найдовшим, але й найбільш результативним. Студенти тернопільських вишів представили чотири проекти розвитку міста. Реалізовувати їх будуть протягом року.

Школа громадської активності – це унікальний для Тернополя освітній громадський проект, завдяки якому молодь не лише збагачується знаннями в галузі менеджменту, політики, економіки, а й має можливість реалізувати себе і покращити рідне місто. Реалізовується даний напрямок в рамках проекту «Тернопіль – студентська столиця.

Впродовж третього сезону у Школі громадської активності працювали 30 найактивніших студентів Тернополя.

Як зазначив заступник міського голови Леонід Бицюра: «Нам завжди цікава думка молоді щодо розвитку міста. Ви належите до еліти, яка здатна висловлювати незаангажовано свої думки, продукувати цікаві ідеї. Доки людина розвивається – доти вона живе. Тернопіль – місто молоді, місто студентів, а це означає, що наше місто має чудовий ресурс – активних, креативних людей, бажаючих прогресивних змін – в місті, країні. Впевнений, що з вашими ідеями і нашою підтримкою Тернопіль стане красивим, незвичайним європейським містом»

Цього року студенти здивували презентацією таких проектів, як «Студфест-2013», «Швидка волонтерська допомога», «Перший студентський парк в Україні» та «Майданчик у парку «Мистецька гавань».

Випускником Школи громадської активності став голова студентської ради ТНТУ, студент 3 курсу механіко-технологічного факультету Грушицький Олег. Вітаємо!