Візит Антоніо Хорхе

18 - 19 травня 2013 року, під час проведення Днів Європи в Україні, наш університет відвідав виконавчий директор департаменту магістратури, післядипломної та бізнес освіти, фахівець із стратегічного менеджменту Лісабонського Інституту економіки та менеджменту Антоніо Хорхе.

На факультеті управління та бізнесу у виробництві Антоніо Хорхе зустрівся зі студентами та провів лекцію-презентацію проекту Темпус, який передбачає створення міжуніверситетських стартап-центрів для студентської інноваційної діяльності. Також на факультеті відбулася дискусія з проблем інноваційного підприємництва та особливостей його реалізації в європейських країнах. Лісабонський Інститут економіки та менеджменту є партнером даного проекту.

У ході візиту Антоніо Хорхе ознайомився з виконанням Темпус-проекту, оглянув кафедри факультету, музей Івана Пулюя та приміщення створюваного Стартап-центру для студентів університету. Того ж дня пан Хорхе взяв участь у Західноукраїнській туристичній виставці-фестивалі та обговоренні проекту створення логістичного комплексу на базі аеропорту Тернопіль, побував у науковому парку «Інноваційно-інвестиційний кластер Тернопілля».

19 травня Антоніо Хорхе відвідав Марійський відпустовий центр у Зарваниці та обговорив з адміністрацією університету створення програм подвійного диплому та центру дистанційного навчання ТНТУ на базі Інституту економіки та менеджменту у Лісабоні.