Студенти ТНТУ — переможці конкурсу
«Агроперспектива - 2013»

31 травня - 2 червня 2013 року в Тернопільській області пройшов освітній семінар «Агроперспектива - 2013», який вже третій рік поспіль проводиться агрохолдингом Мрія та стипендіальною програмою Віктора Пінчука Завтра.UA.

Цього року учасниками семінару стали 85 студентів з усієї України, які були відібрані серед кращих представників ВНЗ. Впродовж трьох днів студенти мали можливість відвідати цікаві лекції та послухати презентації про структуру та особливості роботи Агрохолдингу Мрія, про можливості та перспективи кар'єрного росту, а також програми навчання спеціалістів для майбутніх працівників.

Учасники відвідали сучасні підприємства та матеріально-технічну базу компанії, побували на зерно- та картоплесховищах, логістичному центрі та головному офісі Мрії, їх ознайомили з усіма аспектами роботи в сільському господарстві. Для відбору майбутніх працівників, учасникам було роздано бізнес-завдання, які вони виконували впродовж доби та представили свої напрацювання топ-менеджерам Мрії. Було проведено агроквест Тернополем, щоб учасники краще познайомитись між собою, оглянули місто та згуртувались у вирішенні необхідних завдань.

В останній день відбулось нагородження кращих команд цінними призами. Серед переможців — студентка групи БФ-41 Бакан Аліна і студент групи МК-31 Грушицький Олег. Вітаємо!

Присутні учасники відзначали високий рівень організації та проведення семінару і висловили щиру вдячність його організаторам.