Презентація стипендіальної програми «Завтра.UA»

12 вересня 2013 року в університеті відбулась презентація стипендіальної програми «Завтра.UA». Проводили презентацію стипедіати цієї ж програми — аспіранти ТНТУ Мочарський Віталій (стипендіат 2009 року) та Ясній Володимир (стипендіат 2010 року). Вони ознайомили студентів із умовами участі в конкурсі на здобуття стипендій.

Студентам, які хочуть взяти участь у даному конкурсі необхідно подати уповноваженому представнику університету Окіпному І.Б. (ауд. 20 корпус №2) до 25.10.2013р. комплект документів згідно вимог. З умовами проведення конкурсу, переліком наукових напрямів, вимогами до конкурсних робіт також можна ознайомитися за адресою: http://old.pinchukfund.org/zavtra/uk/competition/rules/

Для довідки. Започаткована Фондом Віктора Пінчука Стипендіальна програма «Завтра.UA» — перша в Україні приватна загальнонаціональна ініціатива з підтримки талановитої молоді.

Головна її мета — сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни. Програма спрямована на те, щоб талановита молодь знайшла гідне свого інтелектуального та професійного рівня місце у різних сферах науки, економіки та суспільного життя країни і стала рушійною силою прогресивних змін в Україні. Стипендіати програми «Завтра.UA» відбираються щорічно на основі відкритого загальнонаціонального конкурсу.