Семінар з морального лідерства

11 листопада 2013 року на Факультеті управління і бізнесу у виробництві відбувся семінар відомого у світі менеджера, правознавця і філософа Олександра Діаніна-Гаварда.

Семінар був присвячений темі морального лідерства. Над цією темою Олександр Діанін-Гавард працює уже давно і є автором системи і засновником Інституту морального лідерства. Також Олександр Кирилович провів презентацію своєї нової книги "Створений для величі". Декілька своїх книг він подарував викладачам факультету.

У відкритій лекції для викладачів і студентів автор книги розповів про фундаментальні якості, розвиваючи які людина стає лідером. Як управляти, не пригнічуючи? Як досягнути згоди й перетворити розрізнений колектив у команду однодумців? Як замість того, щоб бути «лідером за статусом», стати «лідером за покликанням»? Він пояснив, які ж якості притаманні справжньому лідеру, розповів про способи, якими їх можна набути, учив визначати свої сильні та слабкі сторони.

Для довідки. Олександр Діанін-Гавард — засновник Інституту морального лідерства. Народився і навчався в Парижі, працював адвокатом у Страсбурзі і Гельсінкі. З 1994 року проводить навчання з лідерства в різних країнах. З 2007 живе і працює в Москві. В 2011-2012 роках виступав в Академії Генштабу США і в Гарвардському університеті. Автор двох книжок: «Моральне лідерство» (2008) і «Створений для величі» (2012), перша з яких перекладена на 15 мов, а друга нещодавно вийшла друком в Україні.