Робочий візит
делегації компанії «Устронянка» (Польща)

11 лютого 2014 року Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя відвідала делегація компанії «Устронянка» — провідного виробника безалкогольних напоїв у Польщі.

В ході візиту представники компанії «Устронянка» зустрілися з керівництвом університету й ректором Петром Яснієм та обговорили питання розширення співпраці .

Виробничий директор компанії пан Павел Рубінський та керівник заводу у місті Бяла пан Яцек Божек під час зустрічі зі студентами університету розповіли про історію організації виробництва, продукцію та нові технології компанії «Устронянка», а також про умови проходження практики на їх підприємстві у 2014 році. Термін проходження практики становить 3 місяці.

Міжнародне стажування на виробничих потужностях компанії «Устронянка» дозволяє студентам ТНТУ досконало опановувати польську мову за технічним напрямком та виконувати сучасні дипломні проекти з автоматизації підприємств харчової та переробної промисловості.

Варто відзначити, що у 2010 році за кошти та сприяння компанії «Устронянка» в Центрі інформаційних технологій університету створено сучасну навчальну лабораторію комп'ютерних систем і мереж.