У Тернополі визначено переможців проекту
«Студенти для органів місцевого самоврядування – 2014»

18 березня 2014 року в Тернопільській обласній раді було проведено співбесіду із учасниками проекту «Студенти для органів місцевого самоврядування — 2014», який реалізовується громадською організацією «Молодіжна Альтернатива» у партнерстві із громадською організацією «Спілка Молодіжного Самоврядування (СМС)».

За результатами співбесіди було відібрано 8 студентів, які будуть проходити стажування в структурних підрозділах Тернопільської обласної ради. Серед студентів-переможців і наша Аліна Бакан — студентка 5 курсу факультету економіки і підприємницької діяльності, група БФм-51. Наші вітання Аліні!

Аліна проходитиме стажування у відділі аналізу обласних програм та бюджету Тернопільської обласної ради. Варто зазначити, упродовж періоду стажування (з 18 березня по 30 червня 2014 року по 4 години в день в після навчальний час) студенти-учасники проекту будуть займатися аналізом нормативно-правових актів, підготовкою аналітичних звітів з існуючих законодавчих проблем, адаптацією європейських нормативно-правових актів до українських реалій, матимуть змогу взяти участь у тренінгах, писати статті до книг на визначені теми та відвідати екскурсію до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України. По закінченні стажування студенти отримають Сертифікат про проходження стажування.