СтудМіс ТНТУ 2014

7 травня 2014 року в освітньо-мистецькому комплексі «Політехнік» відбувся конкурс «СтудМіс ТНТУ 2014». Серед 12 претенденток корону «СтудМіс ТНТУ 2014» виборола студентка Факультету комп’ютерно-інформаційних систем та програмної інженерії 18-річна Ірина Слободян. Наші вітання Ірині!

Переможниця виграла з дуже великим відривом у 16 балів. Дівчина не очікувала на перемогу, тому що інші учасниці були не менш талановитими та заслуговували на перемогу. Крім корони Ірина ще отримала головний приз конкурсу — путівку у Єгипет.

— Я дуже щаслива, що перемогла! — ділиться емоціями Ірина. — Коли назвали ім'я першої віце-міс, я не знала чого очікувати. Але коли сказали, що я перемогла, то в мене серце чуть не вистрибнуло...

Підтримати дівчину прийшла вся сім'я та хлопець, тому за словами Ірини Слободян, підтримка близьких надавала їй сил та віри у себе.

Першою віце СтудМіс ТНТУ 2014 стала Леонідія Габян. Корону другої віце-міс отримала Ірина Трачук, а третьою віце-міс стала Тетяна Найда.

Учасниці на сцені дефілювали тричі: в українських народних костюмах, у купальниках та у вечірніх сукнях. У конкурсі талантів учасниці і танцювали, і співали, і вихвалялись своїми кулінарними здібностями. Двоє з дівчат на сцені навіть малювали.

Учасниць відзначили у дванадцяти номінаціях. Серед яких «СтудМіс Фото ТНТУ 2014» стала Галина Болотянська, «СтудМіс Make Art ТНТУ 2014» — Тетяна Марушечко. Звання «СтудМіс Елегантність ТНТУ 2014» та «СтудМіс Сексуальність ТНТУ 2014» отримала Оксана Процик, «СтудМіс Стиль ТНТУ 2014» — Анастасія Наконечна. У номінаціях «СтудМіс Fly Models ТНТУ 2014» та «СтудМіс АртистичністьТНТУ 2014» перемогла Валерія Вербицька. Віта Футрик стала «СтудМіс Грація ТНТУ 2014», а «СтудМіс Інтелектуальність ТНТУ 2014» — Марія Шершень. В інтернет-голосуванні перемогла Ірина Трачук. А «СтудМіс Глядацьких симпатій ТНТУ 2014» стала Леонідія Габян.

За матеріалами газети «20 хвилин»
Фотосюжет — ternopil.visit.ua