IT Jam 2015

21 березня у Києві в НСК «Олімпійський» відбулася знакова подія для фахівців галузі інформаційних технологій — IT Jam 2015, який проходить вже сьомий рік поспіль. Серед тих, хто відвідав масштабний нетворкінг-захід — і спеціалісти Центру інформаційних технологій ТНТУ ім.І.Пулюя.

Цього разу унікальна подія була присвячена темам інновацій та IT освіти. В рамках освітніх лекцій IT Jam «Meet & Mix!», 18 спікерів із 6 країн поділилися своїм досвідом і розповіли про проекти розробки програмного забезпечення з інформаційної безпеки, медицини, освіти, енергетики, криптографії, автомобіле- та роботобудування та ін. Також у рамках заходу пройшов «Ярмарок навчальних ініціатив», де наші спеціалісти представили навчальні програми та роботу Мережевої Академії «Сisco Networking Academy».

Під час проведення IT Jam відбулося вручення премії IT Education Awards 2015, яка спрямована на заохочення тих, хто вкладає свою енергію і час у розвиток IT професіоналів. На церемонії нагородження були оголошені переможці у кожній з 22-х номінацій. Дипломом «За багаторічний вклад в ІТ-освіту» нагороджений Центр інформаційних технологій ТНТУ ім.І.Пулюя. Вітаємо!