Успішний виступ на Олімпіаді

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади 2014/2015 н.р.» 7 - 10 квітня 2015 року у Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського відбувся другий тур Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Машинобудування» зі спеціальності «Металорізальні верстати та системи».

Саме за цим напрямом Олімпіади молодим фахівцям факультету машинобудування та харчових технологій ТНТУ ім.І.Пулюя вдалося успішно продемонструвати свої знання з базових дисциплін — «Металообробне обладнання», «Обладнання автоматизованого виробництва», «Системи керування верстатів», «Гідравліка. Гідро- та пневмопривод», «Динаміка металообробного обладнання», «Теорія різання» та ін.

Команда студентів-магістрів групи ХВм-51 ТНТУ ім.І.Пулюя (у складі: Дзядика Миколи, Домшого Віктора, Мусія Василя) завдяки професійній технічній підготовці зайняла 2 призове місце. Проводив підготовку команди до Олімпіади Заслужений працівник освіти України, завідувач кафедри конструювання верстатів, інструментів та машин, доктор технічних наук, професор Луців Ігор Володимирович.

Крім того, студенти результативно виступили і в індивідуальних заліках. Так, Домший В.М. відзначений грамотами за краще знання питань процесу різання та за кращі практичні навички зі створення 3D моделей і програмування верстатів з ЧПК.