Змагання з гирьового спорту

На базі Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця у Києві з 24 по 26 квітня 2015 року проходив Кубок України з гирьового спорту пам’яті Є.Ф. Гарнич-Гарницького. Більше 100 спортсменів з усієї України взяли участь у змаганнях, серед них і студент факультету машинобудування і харчових технологій ТНТУ ім.І.Пулюя Сергій Сусь.

Змагання проводилися згідно з Правилами Федерації гирьового спорту України, що відповідають Правилам Міжнародної Федерації гирьового спорту, Змагання для чоловіків відбувалися у поштовху довгим циклом, для жінок — у ривку ( без обмеження віку). Чоловіки змагалися у ваговій категорії до 60, 65, 70, 75, 80, 90 та понад 90 кг; жінки — до 60, 70, понад 70 кг. Вага гир для чоловіків становила 32 кг, для жінок — 16 кг.

У ваговій категорії до 90 кг успішно виступив Сергій Сусь. Студент ТНТУ ім.І.Пулюя став бронзовим призером Кубку України з гирьового спорту.

Готував спортсмена до змагань Заслужений тренер України, викладач кафедри фізичного виховання та спорту ТНТУ ім.І.Пулюя Кульчицький З.Й.