Студенти області змагалися з легкої атлетики

Продовжуються змагання VІІІ літньої Універсіади Тернопільської області. Наступними за першість боролись студенти у змаганнях з легкоатлетичного спорту.

Змагання відбувались на центральному міському стадіоні Тернополя 28 та 29 квітня. Цьогоріч команді легкоатлетів з Тернопільської політехніки вдалося посісти третє загальнокомандне місце, відтіснивши команди педагогічного та економічного вишів на четверте та п’яте місця відповідно.

У особистому підсумку наші атлети 7 разів піднімалися на п’єдестал. Дві бронзові нагороди завоювали Андрій Мельничук (гр. СІ-11) у бігу на 400м та Ярослав Наливайко (гр. ХТ-21) у штовханні кулі. Срібними призерами стали троє спортсменів, які здобули 4 нагороди, а саме: Максим Закітнюк (гр. СІ-21) у бігу на 400м, Олександр Ярмолик (гр. СІ-31) у штовханні кулі, та двічі Дмитро Юрчик (гр. СН-21), який у бігу на 1500м та 800м поступився лише майстру спорту України Руслану Даньківу з педагогічного університету. І на завершення змагань наша чоловіча команда здобула перемогу у естафеті 4х100м, перемігши перші команди з економічного та педагогічного університетів. Ось квартет наших чемпіонів: Богдан Леуш (гр. ЕТ-11), Максим Закітнюк (гр. СІ-21), Микола Фіялковський (гр. СІ-31) та Богдан Крутиголова (гр. МБ-41).

Вітаємо нашу легкоатлетичну збірну і бажаємо їй подальших спортивних перемог!