22 січня 2009 року на кафедрі менеджменту підприємницької діяльності під керівництвом д.е.н., професора Андрушківа Б.М. відбувся круглий стіл «Шляхи удосконалення прогнозування розвитку виробництва та продукції науково-дослідної роботи в умовах дестабілізації економіки». У круглому столі взяли участь начальник Головного управління економіки облдержадміністрації В.В.Гецько, перший заступник начальника Головного управління економіки облдержадміністрації І.Є.Іващук, перший проректор, проректор з навчальної роботи ТДТУ імені Івана Пулюя, професор І.В.Луців проректор з наукової роботи ТДТУ імені Івана Пулюя, професор Р.М.Рогатинський, д.е.н, завідувач кафедри менеджменту у виробничій сфері Н.Б.Кирич, заступник голови Тернопільської міської ради Л.О.Бицюра, директор обласного центру зайнятості Б.С.Довжук, генеральні директори підприємств ТОВ «ОСП Корпорація Ватра» і ВАТ «Оріон» В.В.Щиренко і Я.М.Карпик, голова правління ВАТ «Ватра» О.М.Драган, член Національної спілки журналістів України Б.Т.Новосядлий, викладачі кафедри, аспіранти, студенти. На круглому столі обговорено:

  • Програму розвитку підприємництва області на перспективу;
  • Актуальну економічну тематику наукових досліджень для здобувачів, аспірантів, магістрів та студентів випускних кафедр.

В результаті обговорення учасниками круглого столу запропоновано ряд актуальних пропозицій та заходів для реалізації Програми та активізації наукових досліджень на економічну тематику, які рекомендовано впровадити у навчальний процес університету та популяризувати в засобах масової інформації.

На круглому столі було презентовано книгу довголітнього президента корпорації «Ватра» Романа Яремчука «Уроки менеджменту», яку рекомендовано для використання в навчальному процесі університету для спеціальності «Менеджмент».

Вручено диплом Академії соціального управління О.М.Драгану та орден князя К.Острозького В.В.Щиренку.

Б.Андрушків