ТНТУ розширює горизонти міжнародного співробітництва

22 - 26 червня 2015 року на запрошення університетів-партнерів проректор з міжнародного співробітництва, професор Тетяна Вітенько перебувала з візитом у Польщі та Словаччині.

З 22 по 24 червня відвідано Жилінський університет (Словаччина). В рамках даного візиту відбулася зустріч з ректором, професором Тетяною Чорейовою та укладено угоду про співпрацю між ТНТУ та Жилінським університетом. Проведено зустрічі з адміністрацією факультетів Жилінського університету, під час яких було укладено угоду щодо співпраці в галузі освіти і науки з факультетом експлуатації і економіки, транспорту та комунікацій та обговорено напрями співпраці з механічним факультетом за програмами академічної мобільності і наукових проектів. В ході візиту проф. Вітенько Т.М. взяла участь у роботі науково-технічного комітету 11-ої Європейської конференції молодих науковців.

25 червня відбулася зустріч на факультеті транспорту Шльонського університету в Катовіцах (Польща), де в ході VII міжнародної наукової конференції «Проблеми транспорту» проф. Вітенько Т.М. ознайомилася з науковими напрямами факультету. Під час зустрічі з адміністрацією факультету сторони обговорили можливості наукової співпраці між університетами.

Завершився робочий візит у Люблінській Політехніці. Так, 26 червня відбулася зустріч з ректором, проф. Пьотром Кацейком та обговорено питання спільної участі університетів у європейських програмах Еразмус+ та Горизонт 2020. Спільно з делегацією ТНТУ проведено зустріч з адміністрацією механічного факультету та обговорено хід виконання програми подвійних дипломів.

Зустрічі в університетах-партнерах відбулись за рахунок приймаючих сторін.