Творчі ініціативи кафедри менеджменту інноваційної діяльності та підприємництва у життя!

Застосування інноваційних підходів до соціально-економічного розвитку регіону та постконфліктна багатовекторна модель розвитку національної економіки стали пріоритетним комплексним завданням виїзного регіонального науково-практичного семінару кафедри менеджменту інноваційної діяльності та підприємництва ТНТУ.

26 червня 2015 року у Бережанах відбувся виїзний регіональний науково-практичний семінар «Інноваційно-логістичні підходи до забезпечення соціально-економічного розвитку району в контексті територіальної реформи в Україні» за участю співробітників кафедри менеджменту інноваційної діяльності та підприємництва Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, Бережанського агротехнічного інституту, Тернопільської обласної організації профспілки працівників освіти і науки, експериментальної науково-дослідної лабораторії «ЕЛІТА» у співпраці з Академією соціального управління і Фондом неординарних ідей і проектів та представників органів влади Бережанщини.

З доповіддю за означеною темою виступив завідувач кафедри менеджменту інноваційної діяльності та підприємництва д.е.н., проф. Андрушків Богдан Миколайович.

Важливо відмітити, що в регіональному семінарі взяли участь науковці зі східних та центральних областей України. Серед них:

  • голова відділу стратегій глобальних адаптацій Українського інституту стратегій глобального розвитку та адаптації д.е.н., проф. Грозний Ігор Сергійович;
  • старший науковий співробітник Українського інституту стратегій глобального розвитку та адаптації, к.е.н. Прокопенко Роман Васильович;
  • завідувач кафедри економічної кібернетики Київського національного торговельно-економічного університету д.е.н., проф. Роскладка Андрій Анатолійович.

У ході семінару, який розглянув актуальну проблематику за ініціативою Українського інституту стратегій глобального розвитку та адаптації, відбувся круглий стіл на тему: «Постконфліктна багатовекторна модель економіки України: стратегії і прогнози розвитку». Під час круглого столу з ґрунтовними доповідями виступили: ректор Бережанського агротехнічного інституту д.т.н., проф. Павліський Василь Михайлович, голова відділу стратегій глобальних адаптацій Українського інституту стратегій глобального розвитку та адаптації д.е.н. Грозний Ігор Сергійович, завідувач кафедри менеджменту інноваційної діяльності та підприємництва ТНТУ д.е.н., проф. Андрушків Богдан Миколайович, заступник голови Тернопільської обласної організації профспілки працівників освіти і науки Піхурко Оксана Віталіївна, завідувач кафедри машинознавства та комп’ютерної інженерії ТНПУ імені Володимира Гнатюка д.е.н., проф. Федорейко Валерій Степанович та ін.

За підсумками проведеного заходу прийнято спільне рішення, підготовлено рекомендації відповідно до означеної проблематики органам державного управління, місцевого самоврядування, господарникам та науковцям. За доповідями науковців будуть опубліковані наукові статті у фахових виданнях.

На фото: працівники університету під час зустрічі з ректором Бережанського агротехнічного інституту проф. Павліським В.М.