BUP Summer Course 2015: Implementing Sustainable Development in European Cities and Regions

Студентка факультету машинобудування та харчових технологій Паробок Галина взяла участь у «BUP Summer Course 2015: Implementing Sustainable Development in European Cities and Regions», що проходив в м.Гамбург (Німеччина) з 8 по 12 вересня 2015 року.

Даний захід є частиною Програми Балтійського університету (BUP) та проведений з ініціативи німецьких колег програми BUP в Гамбурзі та Ціттау.

Метою зустрічі було ознайомлення делегатів з різних країн з питаннями, пов'язаними зі сталим розвитком в містах і регіонах Балтії, а також сприяння міжнародній та міжкультурній взаємодії.

Впродовж курсу було розглянуто питання присвячені останнім досягненням, що пов'язані з енергетикою та ефективністю використання водних ресурсів та освіти для сталого розвитку.

У роботі курсу взяли участь як місцеві чиновники, інженери, практики, так і науковці з ряду європейських країн, представники UNESCO та студенти з країн Балтії. ТНТУ увійшов в двійку представників від України.

Окрім дискусій та обговорень про альтернативні види енергії, збереження та використання дощової води, глобальне потепління та його вплив, а також про методи забезпечення сталого розвитку в європейських містах та регіонах, для учасників курсу було організовано цікаву екскурсійну та культурну програму.