Студенти ТНТУ про навчання в Університеті прикладних наук міста Шмалькальден (Німеччина)

Студенти групи СН-31 Малаховський Олександр та Радчук Максим в червні 2015 року стали переможцями конкурсного відбору та отримали унікальний шанс здобути два дипломи: європейського та українського зразка в рамках програми подвійних дипломів, що діє між Тернопільським національним технічним університетом імені Івана Пулюя та Університетом прикладних наук міста Шмалькальден (Німеччина).

Хлопці стали першими студентами, які, за умовами програми після двох років навчання в ТНТУ за напрямом «Комп’ютерні науки», в жовтні 2015 року вирушили на навчання до Німеччини. Варто зазначити, що готуватись до навчання у закордонному виші юнаки почали заздалегідь, впродовж двох років активно вивчали німецьку мову на рівні необхідному для здобуття освіти в Німеччині.

Тепер мрія хлопців здійснилась і вони — студенти Університету прикладних наук міста Шмалькальден. Більше про перші враження хлопців про навчання у Німеччині можна дізнатись з короткометражного фільму, який студенти підготували до дня народження факультету комп’ютерно-інформаційних систем і програмної інженерії.