На факультетах вшанували пам'ять жертв Голодомору

30 листопада 2015 року біля пам’ятного знаку Небесній Сотні (у навч. корп. №7) студенти та викладачі електромеханічного факультету і факультету управління та бізнесу у виробництві разом із духовним капеланом ТНТУ о. Ярославом Шевчуком відслужили поминальний молебень за жертвами Голодоморів, Революції Гідності та бойових дій на Сході України, запалили свічки у вигляді символічного хреста.

Отець Ярослав нагадав, що Голодомор — це сплановане вбивство, смерть мільйонів. Але упродовж десятків років пам’ять про цей злочин зберігалася тисячами людей і передалася сучасному поколінню, яке здатне зберегти цю пам’ять з шляхетним достоїнством, усвідомленим миром і повагою до себе. Ця пам'ять сколихнула країну хвилею високого патріотизму на Революцію гідності, ця пам'ять покликала народ захищати свою державу, її історію і тисячолітні символи на Сході України.

Всі присутні молилися і просили у Господа прощення і порятунку для душ загиблих у часи Голодомору, Революції Гідності та бойових дій на Сході України.