Ігор Коцюк — бронзовий призер II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва»

Впродовж трьох днів, з 20 по 22 квітня, на факультеті сільськогосподарського машинобудування Кіровоградського національного технічного університету проходив II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва», у якій взяла участь талановита молодь вищих навчальних закладів України.

За результатами олімпіади студент факультету інженерії машин, споруд та технологій ТНТУ ім.І.Пулюя Ігор Коцюк (група ХС-41) виборов призове третє місце на Всеукраїнській студентській олімпіаді. Вирішуючи прикладні завдання сільськогосподарського машинобудування, його робота була високо оцінена компетентним журі. Це у підсумку дозволило Ігореві увійти у когорту призерів.

Кіровоградський національний технічний університет радо приймав учасників олімпіади.

Привітання та найкращі побажання призерам та активним учасникам студентського змагання висловили організатори заходу.

Науковий керівник доцент Бабій Андрій Васильович приєднується до привітань і, в свою чергу, зичить щастя, міцного здоров’я та творчих здобутків Ігорю Коцюку: «Розвивати та примножувати науковий потенціал!»