Досягнення наших студентів

26 - 28 квітня 2016 року в Одеському національному політехнічному університеті на базі «Інституту електромеханіки та енергоменеджменту» проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Електротехнічні системи електроспоживання», участь в якому взяло 12 університетів України.

Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя на олімпіаді представили студенти факультету прикладних інформаційних технологій та електроінженерії: Братковський Назарій (гр. ЕТ-41), Гундерчук Володимир (гр. ЕТ-41) та Романович Дмитро (гр. ЕТ-42).

Учасники розв’язували завдання з таких фахових дисциплін як «Системи електропостачання», «Електромагнітні перехідні процеси», «Основи релейного захисту та автоматизації енергосистем», «Математичні задачі енергетики». Варто відмітити, що наші студенти достойно виступили на олімпіаді і були нагороджені грамотами ректора Одеського національного політехнічного університету за високий рівень проявлених знань.

Вітаємо студентів факультету прикладних інформаційних технологій та електроінженерії Назарія Братковського, Володимира Гундерчука та Дмитра Романовича із професійними досягненнями та бажаємо їм успіхів на шляху до підкорення наукових вершин!