Політехніки дивували майстер-класами на Наукових Пікніках

22 травня 2016 року вже вчетверте в Тернополі відбулися Наукові Пікніки 2016. Цього року кафедра комп'ютерних наук була найбільш масштабною командою від ТНТУ та загалом на заході!

Студенти провели майстер-класи із обтискання мережевого кабелю, розбирання та збирання системного блоку, познайомили учасників з можливостями таких програмних додатків як Photoshop та Corel Draw. Навіть зовсім маленькі учасники вчилися візуального програмування на прикладі ресурсів Code.org та Scratch для мікроконтролерів Arduino. Особливо допитливим дітям розповіли, як правильно генерувати QR код та у яких галузях його використовують. Найбільшою популярністю користувалася вікторина «Бімба», у якій гравець відповідав на питання із вибраної області знань і таким чином розміновував «бімбу».

Серед учасників, які виявили неабияку цікавість до комп'ютерних наук був також голова Тернопільської ОДА — Степан Барна.

Нашу команду організатори відзначили дипломами «За ініціативу та наполегливість проявлену у міжнародному проекті «IV Наукові Пікніки у м.Тернопіль», вагомий внесок у розвиток науки та освіти Тернопілля».

Так тримати, політехніки!