Конкурс наукових проектів і розробок на 2017 рік

Міністерство освіти і науки України оголошує конкурс проектів наукових досліджень відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2012 р. № 701.

Згідно наказу Міністерства освіти і науки України №717 від 30.06.2016 року оголошується конкурсний відбір проектів науково-дослідних робіт, виконання яких розпочнеться у 2017 році за рахунок коштів державного бюджету.

За формування тематики наукових досліджень і розробок необхідно орієнтуватись на вирішення найактуальніших проблем у сфері розвитку науки та економіки, зокрема шляхом формування міждисциплінарної тематики зазначених проектів. Перевага при відборі надається тим проектам, які мають особливо важливе значення для підвищення обороноздатності та національної безпеки держави, мають прикладні результати подвійного використання, а також конкурентоспроможності на світовому ринку та спрямовані на використання у соціальній сфері, виробництві, навчальному процесі.

Для участі у конкурсі до 15 серпня 2016 року подати в НДЧ університету (к. 203) проекти, оформлені згідно додатків (у друкованому варіанті, а також на електронних носіях).

Форми проектів у додатках розміщені за посиланням tntu.edu.ua/docs/Forma_fundamental_project.doc, tntu.edu.ua/docs/Forma_rozrobka_project.doc

Примітка: файли доступні для скачування тільки в мережі університету.