Екскурсія на ДП ПАТ «Оболонь»

22 вересня 2016 року студенти 4 курсу факультету економіки і менеджменту разом з к.е.н.,доцентом Зяйлик М.Ф. відвідали дочірнє підприємство «Оболонь» у м. Красилів Хмельницької області. Дане підприємство проводить екскурсії по виробництву студентам ТНТУ уже не вперше.

ДП ПАТ «Оболонь» «Красилівське» спеціалізується на випуску безалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод. Асортимент нараховує більше тридцяти найменувань, який сертифікований за міжнародними системами ISO 9001:2000, ISO 22000:2005 і гарантує високу якість та безпечність готової продукції. Продукцію ДП ПАТ «Оболонь» «Красилівське» споживають не лише в Україні, вона експортується у 17 країн світу: Німеччину, Польщу, Чехію, Естонію, Латвію, Грецію, Іспанію, Ізраїль, США, Канаду.

В рамках візиту студенти дізналися про історію компанії, основні напрямки її діяльності, відвідали виробничі приміщення, склади та хімічні лабораторії підприємства. Також на політехніків чекали і подарунки. Наприкінці екскурсії студентам на добру згадку про завод співробітники подарували фірмові сувеніри «Оболонь» та солодкі напої від ДП ПАТ «Оболонь» «Красилівське».