Першокурсників-психологів посвятили у студенти

У житті кожного першокурсника настає момент, коли його зустрічає велика університетська родина. Звичайно, продовжуючи добру традицію, зарахування до лав студентів відбувається у вигляді «неофіційної» посвяти. Відтак у Всеукраїнський день студентства, 17 жовтня 2016 року, на кафедрі психології у виробничій сфері Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя першокурсників спеціальності «Психологія» посвятили у студенти.

На свято до першокурсників-психологів завітали заступники декана факультету економіки та менеджменту, викладачі кафедри психології у виробничій сфері, яка у цей день також відзначала свою 16-ту річницю заснування, ну і звичайно, старшокурсники-психологи. Організаторами заходу виступили студенти групи БП-21.

Слова привітань з нагоди Дня студента, посвяти та річниці кафедри звучали від завідувача кафедри проф. Буняк Н.А., заступників декана ФЕМ доц. Винник Т.М. та доц. Гарматюк О.О., кураторів груп проф. Стоцького Я.В. та проф. Кузів О.Є.

Першокурсники підготували яскраве представлення своєї групи БП-11, щоб ближче познайомитися з викладацьким складом, з одногрупниками і колегами-старшокурсниками. Опісля вони урочисто склали присягу психолога, отримали подарунки, а також взяли участь у цікавих конкурсах. Без святкових сюрпризів не залишилися і викладачі, які отримали подяки та оригінальні подарункові сертифікати.

Зі святом Вас, студенти-першокурсники!