Перша Всеукраїнська проща студентів у Зарваниці

23 вересня 2017 року у Марійському духовному центрі Зарваниця відбулася Перша Всеукраїнська проща студентів. Участь у паломництві взяли близько 500 осіб з різних куточків України: зі Стрия, Дрогобича, Тернополя, Івано-Франківська, Києва, Львова, Рівного.

Долучилися до прощі і студенти Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Студенти разом із духовним капеланом отцем Ярославом Шевчуком, керівником відділу у справах молоді та зв'язків з громадськістю Оксаною Децик і членами товариства «Обнова» мали змогу відкрити для себе нову платформу духовної зустрічі.

Проща відбувалася в доволі нестандартному форматі і розпочалася з екскурсії по всесвітньо відомому марійському відпустовому центрі. Потім учасники попрямувала на студентську Хресну Дорогу з розважаннями та Архиєрейську Божественну Літургію, яку очолив Владика Теодор (Мартинюк) - Єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський. Також студенти взяли участь у відкритому університеті, темою якого стали слова Любомира Гузара  «Будуймо оази Любові». Завершальним акордом прощі став виступ молодіжних гуртів «ТРІОДА» та  «SOFI BAND».