Університет розширює горизонти співпраці у розвитку міжнародної освіти

13 березня 2018 року університет із робочим візитом відвідала президент Фундації EuroLatinaProgreso (Еквадор) пані магістр Марія Енкірета Рейес. Під час її зустрічі із першим проректором Миколою Митником, проректором з міжнародного співробітництва Тетяною Вітенько та директором Центру міжнародної освіти Богданом Ковалюком було обговорено перспективи навчання в університеті громадян Еквадору.

Враховуючи спільну зацікавленість сторін у налагодженні співпраці між Фундацією EuroLatinaProgreso (Еквадор) та Тернопільським національним технічним університетом імені Івана Пулюя сторони підписали Меморандум про наміри у розвитку міжнародної освітньої та наукової співпраці й Договір про співпрацю з відбору та направлення громадян Еквадору для навчання та отримання інших освітніх послуг в університеті.

У ході візиту пані Марія Енкірета Рейес відвідала музей університету, гуртожиток та спортивно-оздоровчий комплекс «Політехнік». Ознайомившись із експозицією музею Івана Пулюя, гостя була вражена, дізнавшись про цікаві й маловідомі факти із життя видатного вченого, фізика й електротехніка, чиє ім’я носить університет.