Стажування співробітників ТНТУ у рамках програми ЄС Erasmus+

З 5 по 9 березня 2018 року Університет Валенсії (Universidad de Valencia) (Іспанія) гостинно приймав учасників 1-го міжнародного тижня мобільності (1st International Credit Mobility Week) у рамках програми ЄС академічної мобільності Erasmus+. Понад 30 представників відділів міжнародного співробітництва з України, Боснії і Герцеговини, Сербії, Вірменії, Казахстану, Албанії та Тунісу взяли участь у низці спланованих робочих сесій на тему «KA107 Erasmus+ International Credit Mobility: Main challenges and opportunities». Представник ТНТУ, начальник відділу міжнародних проектів, доц. Дудар Олена Вікторівна була активним учасником тижня мобільності.

Програма заходу складалась із презентацій приймаючого та партнерських університетів, зустрічей із проректором з міжнародного співробітництва та представниками міжнародного офісу, конференції, участі у круглих столах та тренінгах. За період стажування учасники відвідали навчальні корпуси, факультети, дослідні центри, ботанічний та науковий центри найбільшого освітнього закладу Валенсії.

Тижневе стажування в іспанському університеті дозволило ознайомитись із передовим досвідом та досягненнями іноземних вузів у міжнародній діяльності, обговорити аспекти участі студентів та співробітників закладів вищої освіти у програмах мобільності, встановити ділові контакти та окреслити плани подальшого співробітництва.