День дівчат в ІТ 2018

26 квітня 2018 року за підтримки компанії Cisco, Інституту модернізації змісту освіти, відділу STEM освіти ІМЗО та ТНТУ ім.І.Пулюя відбувся День дівчат в ІТ 2018.

Під час заходу присутні заслухали презентацію старшого викладача кафедри кібербезпеки, інструктора академії Cisco Лобура Т.Б. про різновиди загроз та атак та мали можливість перевірити результати роботи однієї з потенційних загроз.

Спеціальний гість Юлія Супроновська, інженер Глобального центру підтримки клієнтів Cisco (Брюссель), розповіла про можливості працевлаштування в міжнародних компаніях та поділилась досвідом роботи, перспективами розвитку та перевагами кар'єрного росту.

Доцент кафедри комп'ютерних наук, виконавчий директор MagneticOne Academy Ірина Струтинська розповіла про жінок в світі ІТ, їхні мрії, можливості та реальні факти. До презентації також була залучена Христина Римар, спеціаліст компанії Magnis.

Доцент кафедри комп'ютерних наук Марценко С.В. та магістр Митник О.М. провели презентацію студентського проекту пов'язаного з тематикою ІоТ, який у 2017 році зайняв друге місце на всеукраїнському конкурсі від компанії Vodafone «Професіонали майбутнього»

За результатами вікторини Kahoot серед учасників були розіграні призи та сувеніри.