День університету: підсумки, нагороди, перспективи

22 травня 2018 року у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя відбулася урочиста вчена рада з нагоди 58-ї річниці від дня заснування вишу.

Цього дня привітати академічну спільноту прийшли очільник міста Сергій Надал та очільниця обласного управління освіти і науки Ольга Хома.

З нагоди святкової події кращих працівників і студентів вишу було нагороджено грамотами та подяками Тернопільської міської ради, Тернопільської облдержадміністрації та управління освіти і науки ОДА.

Ректор університету, член-кореспондент НАН України Петро Ясній висловив вдячність колегам за плідну співпрацю, звертаючись до присутніх він повідомив, що «сьогоднішній університет — це сучасний, монолітний і консолідований вищий навчальний заклад, який розвивається в напрямку якісних та позитивних змін».

Міський голова Тернополя Сергій Надал подякував керівництву університету за добру співпрацю з міською владою та наголосив, що велика кількість успішних проектів, які реалізовуються в місті, робляться завдяки або при підтримці студентів та викладачів університету, і одним з таких унікальних проектів є Науково-демонстраційний освітній Центр Науки Тернополя.

Про високі рейтинги університету зазначила у вітальному слові начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Ольга Хома.

Урочистого забарвленя засіданню вченої ради додали літературні та музичні композиції у виконанні студентів університету — Христини Гринюк, Назара Чорного, Романа Ларіоника, Сімеон Блессінг Абімбола, Сабіни Марцішко, Софії Бондарук, Ілони Тучак та Світлани Криськової.