Конкурс наукових проектів і розробок на 2019 рік!

Шановні колеги!

Оголошено перший етап конкурсного відбору проектів фундаментальних та прикладних наукових досліджень, науково-технічних (експериментальних) розробок, виконання яких розпочнеться у 2019 році за рахунок коштів державного бюджету за бюджетною програмою «Дослідження, наукові та науково-технічні розробки, виконання робіт за державними цільовими програмами та державним замовленням, підготовка наукових кадрів, фінансова підтримка преси, розвитку наукової інфраструктури, наукових об'єктів, що становлять національне надбання, забезпечення діяльності Державного фонду фундаментальних досліджень» (КПКВК 2201040) (форми проектів та супровідні матеріали розміщені у додатках розміщених за посиланням ndch.tntu.edu.ua/index.php/konkursi/38-konkursi-mony).

Для участі в конкурсі до 25 червня 2018 року здійснити реєстрацію та внесення в єдину інформаційну систему «Наука в університетах» проект фундаментального/прикладного наукового дослідження або науково-технічної (експериментальної) розробки. З 25 червня доступ в систему буде заблоковано.

Детальна інформація за тел. 096 236 67 52 або особисто в начальника науково-дослідної частини університету Дзюри Володимира Олексійовича (к. 219).