Науковці університету представили свої розробки на Міжнародній виставці «Зброя та безпека»

Науковці університету взяли участь у роботі ХV Міжнародної спеціалізованої виставки «Зброя та безпека - 2018», яка проходила 9 - 12 жовтня 2018 року у Міжнародному виставковому центрі Києва.

На виставці були представлені розробки науковців ТНТУ в галузі військової та спеціальної техніки, технологій і товарів подвійного використання. Представлена експозиція викликала неабияке зацікавлення в учасників та відвідувачів виставки.

Представляли експозицію проректор з наукової роботи, професор Рогатинський Р. М., директор Наукового парку «Інноваційно-інвестиційний кластер Тернопілля», ст. викл. кафедри радіотехнічних систем Химич Г. П., доцент кафедри біотехнічних систем Лещишин Ю. З., завідувач кафедри приладів і контрольно-вимірювальних систем Паламар М. І., декан факультету прикладних інформаційних технологій та електроінженерії Яськів В. І.

Представники ТНТУ також стали учасниками VІ Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми координації воєнно-технічної та оборонно-промислової політики України. Перспективи розвитку озброєння та військової техніки».