Представники компанії «Нова Пошта» навчали студентів успіху

Крутий івент разом із проектом КРУТО від компанії «Нова Пошта» стартував 23 жовтня 2018 року в ТНТУ.

Спікер Олександр Красицький та координатор проекту Ольга Яроцька завітали в університет, щоб розповісти студентам про те, як розпочати бізнес без стартового капіталу і як у цьому допоможе тренінгова програма КРУТО, адже її пріоритети — Кар'єра, Розвиток, Успіх, Таланти та Освіта.

Захід проходив доволі цікаво та творчо — без довгих розмов, нескінченної теорії, було живе спілкування, відпрацювання скілів та навичок. Присутні почули справжню історію успіху як з маленького складу "Нова Пошта" виросла у компанію національного масштабу, дізналися про можливості роботи і стажування у компанії та отримали корисні сувеніри від компанії «Нова Пошта».

Представники проекту наголосили, що попереду учасників чекає ще 11 навчальних модулів. Усі, хто пройде 80% обсягу курсу отримає сертифікат про завершення програми «КРУТО Нова Пошта» із soft skills.

Реєстрація на участь у програмі триває: bit.ly/kruto_tntu

Для довідки. Проект КРУТО — це проект компанії «Нова Пошта» по співпраці із вузами із розвитку студентів (вдало поєднуючи тренінги, практику, працевлаштування). До цього проекту долучився і Тернопільський національний технічний університет імені І.Пулюя.